En iyi Kulak Cihazı Markaları

İşitme cihazı ve işitme kaybı hakkında aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz

Zerena 9 | Bernafon İşitme Cihazları

Dünya genelinden unutulmaz sesler



Kategori 9 işitme cihazları, en zorlu dinleme durumlarında ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi karşılayacak üstün teknolojiyi sunar. En yeni dinamik özellikler konuşma anlaşılırlığını önemli ölçüde iyileştirir.

Günümüz işitme sistemi teknolojisinin maksimum faydalarını arayan aktif insanlar için mükemmel seçim.

Zerena 9 ile…


En doğal ses algısı ve konuşma anlaşılırlığına odaklanmaBinaural Dynamic Noise Management™ veya DNM™, oldukça hassas bir yönlülüğü ultra hızlı gürültü baskılama sistemiyle bir araya getirir. DNM™ ortam değişiklikleriyle uyumlu halde kalır ve her dinleme durumunda uygun miktarda gürültü baskılama sağlar.



Dinamik gürültü yönetimine odaklanma

Her türlü ortamda en doğru amplifikasyona odaklanma

Kulaklarınıza uygun

Seçili özellikler

DAC™
Dynamic Amplification Control™ veya DAC™, bir sinyaldeki konuşma ve gürültü unsurlarını devamlı olarak belirleyen bir akıllı kontrol sistemidir. DAC™ konuşma aralarında dahi kontrollü ve doğru amplifikasyon sağlamak için bilgileri sinyal işlemeye yönlendirir.

DNM™
Binaural Dynamic Noise Management™ veya DNM™, oldukça hassas bir yönlülüğü ultra hızlı gürültü baskılama sistemiyle bir araya getirir. DNM™ ortam değişiklikleriyle uyumlu halde kalır ve her dinleme durumunda uygun miktarda gürültü baskılama sağlar.

DSP™
Dynamic Speech Processing™ veya DSP™, seviye ve sinyal-gürültü bilgilerine dayanarak sinyali yükseltir. Dinleme ortamının nasıl değiştiği fark etmeksizin, işitme cihazı optimize edilmiş konuşma anlaşılırlığına uygun yanıt verecektir.

Zerena 9
miniRITE
miniRITE hafiften aşırıya kadar işitme kayıplarına uygun olan küçük, şık, modern bir kulak içi alıcı işitme cihazıdır. Made for iPhone® özellikte bir işitme cihazıdır ve 2.4 GHz Bluetooth® Low Energy’yi (BLE) destekleyerek kulağa iletim sağlar.

Hızlı ve Doğrudan
2.4 GHz işitme cihazına iletim teknolojisiyle, kullanıcılar doğrudan işitme cihazlarına ses akışının keyfini çıkarabilir. Ve iki alet takılıyorsa, NFMI (yakın alan manyetik indüksiyon) güç tüketimi düşük iki cihaz arasında daha hızlı ve kusursuz iletişim sağlar.

Ergonomik Uyum ve Mükemmel Ses
miniFit hoparlör insan kulak kanalına mükemmel olarak uyacak şekilde tasarlanmıştır. Çok sayıda yumuşak parça seçeneği ile yüksek seviyede bir takma konforunu garanti eder. Ses kalitesi bakımından da konfor sağlanır. Güçlü hoparlörler doğal seste ve konuşma anlaşılırlığında mükemmellik sağlar.

Bağlanın

İşitme cihazınız Made for iPhone® özellikte bir işitme cihazıdır ve bir iPhone®, iPad® veya iPod® touch ile doğrudan iletişim ve kontrole imkan verir. İşitme cihazını kullanımınızı iyileştirecek ve gündelik durumlarda daha iyi işitip iletişim kurmanıza imkan verecek bir kablosuz aksesuarlar yelpazesi de mevcuttur. Bir uzaktan kumanda, TV veya daha fazlasına kablosuz olarak bağlanın.

Akıllı ve bağımsız
iPhone®, iPad® veya iPod® touch ve Android™ cihazlara yönelik Bernafon EasyControl-A uygulaması, işitme cihazınızı kontrol etmenin dolaysız ve bağımsız bir yolunu sunar. Sesi yükseltin veya kısın, pil seviyesine bakın veya diğer kablosuz cihazlara bağlanın. EasyControl-A uygulaması ile, işitme cihazının kullanımı hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Zerena 9 | Bernafon İşitme Cihazları Zerena 9  | Bernafon İşitme Cihazları Reviewed by Şükrü CEBE on Temmuz 16, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.