En iyi Kulak Cihazı Markaları

İşitme cihazı ve işitme kaybı hakkında aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz

Supremia 7 - 3 | Bernafon İşitme Cihazları

Şiddetli işitme kayıpları için


Dünyayı nasıl deneyimlediğimiz, perspektifimize oldukça bağlıdır. Bazen perspektifimizi değiştirmek, durumu yorumlamamızı da değiştirir. Diğer zamanlarda, perspektifimizi değiştirmek imkansızı mümkün kılar.

Supremia Super Power BTE (Kulak Arkası) Bernafon’un şiddetliden aşırıya kadar işitme kaybına sahip yetişkinlere ve çocuklara işitmede yeni bir perspektif sunan en güçlü işitme cihazıdır.

Supremia 7 | 3 ile…

Gündelik konuşma anlaşılırlığına odaklanma

Bluetooth® cihazlarına bağlantıya odaklanma

Ses düzenine odaklanma

Her yaşam tarzına uygun

Seçili özellikler


ChannelFree™
ChannelFree™ sinyal işleme sayesinde tüm dinleme durumlarında yüksek kaliteli ses sağlanır. Doğal ve doğru amplifikasyon iletişimi kolaylaştırır.

Kablosuz bağlantı
SoundGate’inizi cep telefonunuz ve işitme cihazlarınız arasında bir Bluetooth® arayüzü olarak kullanarak kablosuz bağlantı kurup konuşun. Ya da konuşmayı daha kolay anlamak amacıyla gürültülü ortamlarda birebir iletişim için bağımsız SoundGate Mik’i kullanın. Ya da SoundGate’i TV Adaptörüyle birlikte kullanarak sesi doğrudan TV’nizden işitme cihazlarınıza iletin.

Frequency Composition™
Şiddetliden aşırıya kadar işitme kaybına sahip kişiler için yüksek frekanslı sesleri duymak genellikle özel bir zorluktur. Frequency Composition™ yüksek frekanslı ses bileşenlerini kaynaktan daha düşük bir varış aralığına aktarır. Bu, konuşmadaki önemli imaları işitmeyi kolaylaştırır.

Supremia Super Power

Güçlü
Super Power BTE Bernafon’un şiddetliden aşırıya kadar işitme kaybına sahip yetişkinlere ve çocuklara işitmede yeni bir perspektif sunan en güçlü işitme cihazıdır.

Sağlam
Olağanüstü sağlam ve dayanıklı – Super Power BTE toz ve neme karşı korumada en yüksek kalite standartlarını karşılayan güvenilir bir ortaktır.

Kolay
Super Power BTE’nin işletimi son derece kolaydır. Entegre ses kontrolü ve program değiştirme butonu ile, farklı dinleme ortamlarına sorunsuz uyum sağlayabilirsiniz.

Bağlanın

SoundGate her zaman her yerden bağlanıp iletişim kurmanıza imkan verir. Sizi cep telefonları, navigasyon sistemleri, TV ve daha fazlası gibi Bluetooth® uyumlu cihazlara kablosuz olarak bağlar. Artık ailenize, arkadaşlarınıza ve iş arkadaşlarınıza her zaman bağlanabilirsiniz.

TV Adaptörü
TV Adaptörü ile televizyonu dinlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Küçük ve portatif cihaz SoundGate aracılığıyla sesi net bir şekilde televizyonunuzdan işitme cihazlarınıza iletir. SoundGate ile TV sesini diğer dinleyicilerden bağımsız olarak kontrol edebilirsiniz.
Supremia 7 - 3 | Bernafon İşitme Cihazları Supremia 7 - 3 | Bernafon İşitme Cihazları  Reviewed by Şükrü CEBE on Temmuz 22, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.