En iyi Kulak Cihazı Markaları

İşitme cihazı ve işitme kaybı hakkında aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz

HELİX ELEGANT İŞİTME CİHAZLARI

İşitme sorunlular işitme cihazını sadece işitmek için değil, anlamak için kullanırlar.

İşitme sorunluları iyi anlayan Helix, kullanıcıların anlama ihtiyacını yeni elegant serileriyle maksimum düzeye çıkarıyor. Klasik algoritmalar sistemi yerine, sesleri daha doğal sunan, frekansların alanını geniş tutarak, sesi değiştirmeyerek ileten ve anlama konforuyla yeni bir yaşam olanağını sunuyor.



Çevre Koşulları Anlamayı Zorlaştırıyor

Çevre koşulları sadece bünyeyi rahatsız etmiyor aynı zamanda diyalog üzerinde önemli derecede negatif etki yaparak konuşmaları zorlaştırıyor. Sokaklar, caddeler, AVM’ler ve hatta evler kirli seslerin baskısı altındadır. Anlaması zayıflayan kişinin anlama sorunu normal işitenden çok daha ileri düzeydedir.

Elegant teknolojisi işitme sorunluya geniş dinamik alan sunarak, frekans bazlı yüksek seslerin baskısından ve tehlikesinden kurtarıyor.İnsan doğasıyla elegant olup, zarif yaşamayı hep hak eder. Çünkü insanın doğuştan duyumu eleganttır ve bu onun karakteridir.

Helix yeni elegant teknolojisiyle, konfor düzeyinden düşen ve zayıflayan seslerin tekrar elegant sese dönüşmesini sağlar.elegant micro cihazlar, anlama konforuyla yeni bir yaşam olanağı sunuyor.
HELİX ELEGANT İŞİTME CİHAZLARI HELİX ELEGANT İŞİTME CİHAZLARI Reviewed by Şükrü CEBE on Temmuz 10, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.